Thermage, Botox, laserbehandling Göteborgs

پنج‌شنبه 16 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 02:25 ق.ظ

Thermage, Botox, laserbehandling  Göteborgs

Laserbehandlingar hos Laserspecialisten


På Laserspecialisten utförs flera av våra behandlingar med hjälp utav laser. Vi använder oss av Fraktionerad CO2 laser, ND; YAG laser och IPL Powerlite 600. Med hjälp av Fraktionerad CO2 laser kan vi behandla vårtor, fibrom, pigmentfläckar, melasma, solskador, rynkor, acneärr, bristningar samt kondylom. Med vår ND;YAG Laser utför vi tatueringsborttagning och behandling av kärl samt åderbråck. IPL Powerlite 600 med rött ljus tar bort oönskad hårväxt och med hjälp av gult ljus ger den en hudföryngrande effekt och tar bort pigmenteringar och ytliga kärl.


Thermage

MED THERMACOOL ERHÅLLES STRAMARE HUD OCH BÄTTRE ANSIKTSKONTURER – UTAN KIRURGI!

Thermacool är den enda behandling vid sidan av kirurgi som resulterar i en stramare hud och föryngrade ansiktskonturer. Detta uppnås genom att behandlingen föryngrar de kollagena trådarna d.v.s. den struktur som ger huden dess spänst. Detta är dokumenterat med mikroskopi.

HUR FUNGERAR  BEHANDLING MED THERMACOOL?

Tekniken som kallas Thermacool (eller Thermage enligt det ursprungligen amerikanska patentet) har funnits sedan 2002 innebär att man värmer vävnaden omedelbart under hudytan med mikrovågor. Själva hudytan skyddas genom att den samtidigt kyles. Detta kan ske via den patenterade s.k. Thermatip som anbringas mot huden som är insmord med en ledande gelé. Den behandlande läkaren bestämmer dosen i samverkan med patienten

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

BOTOX BEHANDLING AV ARMSVETT

Behandling av båda armhålor: 1000 kr dock läkemedlet botox kan skrivas på recept om du har uttalad svettbesvär i annat fall är du inte berättigad till läkemedelsrabbat

BOTOX Göteborg

Botox Göteborgs är ett läkemedel som tillfälligt slappnar av muskulaturen och används därmed för att behandla rynkor på diverse områden på ansiktet. Områden vi effektivt behandlar med Botox är:

Rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor)
Horisontella rynkorna i pannan
Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)
Smårynkor runt munnen
Rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk)

Laserbehandlingarna görs med säkra och effektiva maskiner med minimala risker som ger ett märkbart synligt resultat. Vi har ett nära samarbete med leverantörerna på den svenska marknaden som håller oss uppdaterade genom utbildning. En annan säkerhetsfaktor är att deras servicetekniker servar och säkerhetsställer våra maskiners funktioner flera gånger per år. Därför kan du som patient alltid känna dig säker och trygg när du väljer att göra din laserbehandling hos oss
 
Vad är skillnaden mellan laser och IPL?
 Laser är ett ljus med en våglängd. Kirurgisk laser används för att skära, koagulera eller bränna vävnad vid exempelvis borttagning av godartade pigmentfläckar. Medicinsk laser används för att stimulera cellfunktioner och öka nybildningen av kollagen.
 IPL- Intensiv pulsat ljus, är ett bredsektrat ljus med flera vågländer som anpassas efter vad som ska behandlas. Genom rätt filtrering, pulsteknik och tillräcklig energi omvandlas ljuset till värme när det träffar hudytan. Ljuset går sedan igenom huden vilket gör att det inte skadar hudytan då all värmealstring sker i vävnaden.
 
Hårborttagning
 
 Vi är alla födda med alla våra hårsäckar på plats. Även om de kan ändras i storlek under åren så tillkommer inga nya hårsäckar. Som vuxna har vi ca 100,000 hårstrån. Det är normalt att tappa 40-100 strån om dagen. Normal förtunning av hår är resultatet av hårstråets normala livscykel. Det betyder att när ett hårstrå dör, faller ut, så börjar ett nytt strå växa i dess plats. Hårstrået växer i följande tre faser:
 
1. Anagena: Den anagena fasen är växtfasen vilken vara i genomsnitt 1000 dagar, men kan variera mellan 2 och 6 år. Under den anagena fasen är hår cellerna mycket produktiva. Hårstrået växer i diameter och når sin maximala längd. Det är i den här fasen håret måste vara för att kunna bränna bort håret permantent med hjälp utav IPL.
 
2. Catagena: Den catagena fasen varar endast 1 till 2 veckor – det är ett övergångstadium innan vilofasen inträder. Det är nu håret slutar att växa.
 
3. Telogena: Den telogena fasen är vilofasen som varar ca 5 till 6 veckor. Cirka 10% av håret är i denna telegena fas.
 
När det gamla hårstrået är i den telogena fasen börjar hårsäcken aktiveras igen. Ett nytt hårstrå i den anagena fasen utvecklas och tvingar ut det gamla hårstrået. Det är nu hårstrået faller ut och du hittar det i duschen eller i din kam eller hårborste.
 
Som tidigare nämnts så tappar vi mellan 40 och 100 hår var dag på detta sätt. Det är helt normalt och nya hårstrån utvecklas snart i hårsäckarna som ersätter de tappade.
 
Ett antal faktorer kan dock ändra den normala återväxten av hår och orsaka tillfällig eller permanent håravfall; dessa kan inkludera medicinering, strålbehandling, cellgiftbehandling, kemikalier, hormon- och näringsrubbningar, förändringar i sköldkörteln, hudsjukdomar och stress.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo